The Undiscovered Sports Haven

Steel Hotel i Smedjebacken är det perfekta stället för er idrottsresa eller aktivitetsläger.

Vårt hotell är inte bara er bas för vila och sömn, utan även epicentret för en minnesvärd upplevelse.

Room for Everyone

Vår stolthet är våra rymliga sovsalar, idealiska för idrottslag och lägergrupper. Med plats för minst 36 personer i våningssängar, är sovsalarna inte bara praktiska utan också en plats där starka vänskapsband knyts. Ingen behöver oroa sig för att hamna utanför, och ni kan fokusera helt på er gemensamma upplevelse.

Food Throughout the Day

Eftersom vi vet att rätt näring är avgörande för en lyckad dag, erbjuder vi hemlagade måltider från frukost till middag. Vår restaurang har något för alla smaker, och är redo att tillgodose era unika behov och önskemål såväl på hotellet som när ni är ute på äventyr.

Location

För er som älskar sport och äventyr har vi en perfekt placering. Hotellet ligger nära Barken Arena – er inkörsport till spännande idrottsupplevelser! Dessutom är vi bara en kort bilresa från två fantastiska skidanläggningar; Romme Alpin och Uvbergsbacken. Efter en dag i backen kan ni återvända till vår varma och välkomnande miljö.

A Delightful Atmosphere

Vi strävar efter att skapa en varm och välkomnande atmosfär där ni kan koppla av och fokusera på er utveckling. Vi är här för att göra er vistelse minnesvärd och smidig, så att ni kan lägga fullt fokus på att nå era mål tillsammans.
Välkomna till ert gemensamma hem borta från hemmet! Boka era rum idag och låt äventyret börja!

Everything You Need

Vårt hotell är inte bara en fristad för sportande själar, det är även centralt beläget med nära tillgång till matbutiker och bekvämligheter. Ni kan enkelt utforska området och upptäcka lokal charm och kultur.

From the Guests’ Perspective